söndag, september 10, 2006

Tvättstugan klar!

Om man bortser från att den inte har någon dörr, att en list saknas och att jag inte riktigt är färdig med att silikona kakelhörnorna är faktiskt tvättstugan klar. Vi hade ju inte tänkt att lägga så mycket energi på den eftersom "det är ju ändå bara en tvättstuga", men faktum är att näst efter köket är det nog tvättstugan som blivit mest lyckad. För att riktigt visa skillnaden mellan före och efter kommer här just såna bilder, före renovering och efter renovering.








Vi har satt upp väv på väggarna och målat vitt precis som taket, lagt mosaik på golvet och satt samma mosaik ovanför bänkskivan. Tvättmaskin och torktumlare är nya, likaså bänkskiva, diskho, kran och skåp. Om ett par veckor byts även värmemojängen ut mot en mindre och förhoppningsvis snyggare. Den nuvarande är orange och stor som ett hus, den blurpar och rasslar och är mest ivägen.





Tvättförvaring har vi fixat i form av IKEA:s "SORTERA" och för att veta vad som ska ligga i vilken har jag klippt ut svarta bokstäver och limmat på lådorna. När värmemojängen är utbytt kommer vi att ha mer plats för att torka kläder, så någon sorts upphängningsanordning tillkommer förstås också.
Så småningom kanske vi får dit skjutdörren och silikonar det sista också, sen är det klart. Hm....glömde visst taklisterna också och att vi ska sätta en tätningslist mot ytterdörren. Ja, där ser man, tvättstugan är inte alls klar!

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Home